Logo
Print this page

Alcatraz

alcatraz_d Categorie tematic
Număr de jucători 3 - 4
Vârstă 15+
Durată 60 minute

 

„Alcatraz: Ţapul ispăşitor” este un joc cooperativ pentru 3-4 jucători care utilizează un mecanism unic (cu un trădător – ţapul ispăşitor). Jucătorii conlucrează pentru a evada din legendara închisoare. Ei ştiu de la început că o persoană trebuie să rămână în închisoare, conform planului, ca ţap ispăşitor. Cine va fi acela? Cel mai inutil jucător. Şi nu vreţi să fiţi acela!

Un joc de loialităţi conflictuale începe. În „Alcatraz: Ţapul ispăşitor” nu faci ceea ce e mai bine pentru grup – faci tot ce poţi pentru a fi indispensabil. Asta înseamnă că în fiecare rundă vei blufa, spiona, jefui alţi jucători, îi vei trăda şi şantaja. Dar dacă eşti prea lent în îndeplinirea sarcinilor, gardienii îţi vor descoperi planul – aşa că fiecare dintre voi îşi va servi timpul în închisoare.

„Alcatraz: Ţapul ispăşitor” vă va oferi o dinamică neobişnuită faţă de alte jocuri şi un real sentiment de conspiraţie în închisoare. Datorită tablei de joc modulare compusă din planşe cu locaţii faţă-verso, fiecare joc va fi diferit.

Copyright © Ceai et caetera 2014. Toate drepturile rezervate | Creat de King Design.