La revedere Cireșar, bun venit Cuptor!

ceain

Anul acesta, vara a insuflat idei de evenimente frumoase și revigorante pentru toate vârstele! În luna iulie, Soarele își face de cap! Ea este cea mai caldă și cea mai mândră dintre lunile iubitei veri!

Dă-ți check-in din ceainăria noastră, dovedește-i Ceainăresei arătându-i check-inul (postare, poză) și primești 20% reducere! Oferta este valabilă de luni până joi!

Muzica nu are limite! Sunete fără instrumente!
Luna iunie se încheie frumos cu un atelier inedit de Body Percussion, un workshop distractiv, antrenant, solicitant și în același timp relaxant, câteva momente în care vei zâmbi cu gura până la urechi, te vei reconecta cu trupul tău pe care îl vei cunoaște și întelege mai bine! Haideţi să descoperim noi ritmuri în atelierul de Body Percussion!

Do you speak English? Parlez-vous français?
Ai auzit de cluburile noastre de limbi străine? Așa-i că îți doreai să-ți reîmprospătezi sau să-ți perfecționezi aspecte precum pronunția, vocabularul...teama de a vorbi în public? Aici rezolvăm aceste mici temeri! Trebuie doar să te înscrii! Te așteptăm miercuri, 1 iulie, pentru limba engleză și joi, 2 iulie, pentru limba franceză!

Singurul Club de Boardgames din oraș!
Clubul de Boardgames are suficiente locuri pentru toți pasionații, cunoscătorii, începătorii și curioșii! Poți face un obicei din a te prezenta în fiecare zi de luni, pentru socializare, prietenie, un ceai rece bun și descoperirea unui nou joc!

Seară de lectură interactivă
Ce vă transmite un club de lectură în care cititorii scriu poveștile? Un club, o întâlnire, o poveste, care se diferențiază de un club de lectură clasic prin faptul ca participanții sunt invitați să asculte, să comunice și să…CREEZE!
O experiență incomparabilă, un punct de plecare pentru scriitorul din tine, o amintire plăcută! În 7 iulie, la noi în living!

NOU! Momente electronice la un ceai
Când spuneam că muzica nu are limite, ne-a trecut prin minte și ceva ce am copt pentru luna iulie! O seară de muzică electronică, un moment de relaxare, dans și socializare. Nu vor lipsi băuturile răcoritoare - ceaiuri reci, sucuri cu gheață, bere, cu lămâie sau fără!

ȘI MAI NOU! 
Vara este momentul principal al conștientizării kilogramelor în plus de care am dori să scăpăm cât mai repede cu putință!
Ce ați zice însă, dacă vara viitoare nu va trebui să mai faci vreun efort înainte de a pleca în vacanță? Cum ar fi să arăți și să te simți, să devii cu adevarat sănătos?
Vă invităm la un un workshop de nutriție sănătoasă, sfaturi utile despre alimente, combinații corecte și incorecte, modalități accesibile și la îndemâna oricui pentru a deveni un om cu stil de viață sănătos!

Din tot ce am scos din Cuptor pentru tine, trebuie să ți se potrivească ceva!

Te așteptăm la Ceai et caetera, să te bucuri din plin de activitatea ta favorită!