CEAI DE FRUCTE

assam-broken-orange-peoke Se bazează pe câteva ingrediente esențiale: hibiscus, coajă de măceșe, bucăți de măr și coacăze. Ele duc la nașterea unor tipuri de ceaiuri delicioase care, cu ajutorul multitudinii de ingrediente (fructe, plante, condimente) și arome, își creează nota lor aparte.

Amaretto

darjeeling-second-flush Infuzie de fructe cu aromă de migdale. Ingrediente: hibiscus, măceșe, bucățele de măr, coacăze negre, petale de albăstrele, arome naturale.

Arabian Dream

frunze Ingrediente: ananas, smochine, bucățele de măr, măceșe, marzipan, hibiscus, migdale.

Blueberry Yoghurt

darjeeling-second-flush Infuzie de fructe cu aromă de mure & iaurt. Ingrediente: bucățele de măr, mure, măceșe, hibiscus, frunze de coacăze negre, petale de albăstrele, arome naturale.

Candied Almonds

darjeeling-second-flush Infuzie de fructe cu aromă de migdale glasate. Ingrediente: bucățele de măr, scorțișoară, migdale mărunțite, sfeclă, arome naturale.

Carribean Love dream

frunze Ingrediente: bucăţele de măr, bucăţele de mango, fulgi de cocos, lemongrass, bucăţele de banană, bucățele de ananas, frunze de bambus, portocală.

Christmas Berry

frunze Ingrediente: bucățele de măr, coji de măceșe, flori de hibiscus, scorțișoară, steluțe de anason, bucățele de ghimbir, boabe de piper roșu, căpșuni feliate, cuișoare.

Cranberry

darjeeling-second-flush Infuzie de fructe cu aromă de merișor. Ingrediente: bucăți de măr, merișor, ulei de floarea soarelui, hibiscus, arome naturale.

Fig Rosé

frunze Ingrediente: bucăţele de măr, bucatele de ananas, hibiscus, migdale, sfecla rosie, boboci de trandafir, petale de trandafir, smochine.

Fire Place

darjeeling-second-flush Infuzie de fructe cu aromă de scorțișoară. Ingrediente: bucățele de măr, măceșe, migdale, scorțișoară, rooibos, bucățele de vanilie, arome naturale.

Fruit Garden

darjeeling-second-flush Infuzie de fructe cu gust de caise & piersici. Ingrediente: hibiscus, măceșe, bucățele de măr, coji de lămâie și portocală, petale de floarea soarelui, arome naturale.

Fruit Melange for children

darjeeling-second-flush Infuzie de fructe pentru copii. Ingrediente : bucățele de măr, hibiscus, măceșe, fructe de soc, bucățele de vanilie de Bourbon.

Fruit Melange for Christmas

darjeeling-second-flush Infuzie de fructe pentru Crăciun. Ingrediente: hibiscus, petale de trandafiri, bucățele de măr, migdale, scorțișoară, ananas, cuișoare, mango, papaya, coacăze negre, afine, arome naturale.

Grandpa's Garden

frunze Infuzie de fructe cu aromă de căpșuni. Ingrediente: bucăți de măr, flori de soc, bucățele de sfeclă, hibiscus, mure, coacăze negre, zmeură, frunze de mure, bucățele de căpșuni, coacăze roșii, arome naturale.

Hawaii Cocktail

darjeeling-second-flush Infuzie de fructe cu aromă de ananas & piersici. Ingrediente: hibiscus, struguri, măceșe, bucățele de ananas, bucățele de papaya, coji de lămâie, bucățele de mango, arome naturale.

Mango Flip

darjeeling-second-flush Infuzie de fructe cu aromă de mango. Ingrediente: hibiscus, ananas, struguri, bucățele de mango, petale de floarea soarelui, arome naturale.

Pina Colada

darjeeling-second-flush Infuzie de fructe cu aromă de ananas & cocos. Ingrediente: hibiscus, măceșe, bucățele de măr, ananas, nucă de cocos deshidratată, arome naturale.

Plum Dream Asia

darjeeling-second-flush Infuzie de fructe cu aromă de prune. Ingrediente: bucăţele de măr, bucăţele de prune, hibiscus, măceșe, petale de bujor, petale de albăstrele.

Queen of Saba

darjeeling-second-flush Infuzie de fructe cu aromă de rodie. Ingrediente: bucăți de rodie, măr, ananas, morcov, hibiscus, struguri, arome naturale.

Red Groats

darjeeling-second-flush Infuzie de fructe cu aromă de zmeură. Ingrediente: hibiscus, struguri, flori de soc, coacăze negre, afine, arome naturale.

Rosy Love

darjeeling-second-flush Infuzie de fructe cu aromă de trandafir. Ingrediente: bucăţele de măr, ananas, fructe de soc, petale de trandafir, boboci de trandafir, petale de hibiscus, căpşuni, bucăţele de morcov negru, vişine, merişor.

Rum Cream

darjeeling-second-flush Infuzie de fructe cu aromă de rom. Ingrediente: hibiscus, stafide, căpșuni, zmeură, rom, arome naturale.

Snow Queen

frunze Ingrediente: bucățele de mar, măceșe, hibiscus organic, coji de portocală, curmale, steluțe de zahăr, boabe de gherghin, smochine, fulgi de alune braziliene, scorțișoară, anason, boboci de trandafir, flori de mușețel, albăstrele.

Strawberry Cream

darjeeling-second-flush Infuzie de fructe cu aromă de căpșuni. Ingrediente: hibiscus, bucățele de măr, măceșe, căpșuni, arome naturale.

Sun Da Capo

frunze Ceai de fructe cu aromă de ananas copt şi lămâie. Ingrediente: bucăţele de măr, coji de măceşe, bucăţele de ananas, lemon grass, felii de citrice, aromă, bucăţele de kiwi, fulgi de cocos, mirt lămâios.

Sweet Fruit

darjeeling-second-flush Infuzie de fructe cu aromă de căpșuni & zmeură. Ingrediente: hibiscus, bucățele de măr, papaya, ananas, cireșe, struguri, măceșe, zmeură, arome naturale.

Turkish Apple Tea

darjeeling-second-flush Ceai turcesc de fructe cu aromă de măr. Ingrediente: bucățele de măr, aromă, acid citric.

Wild Berry

darjeeling-second-flush Infuzie de fructe cu aromă de fructe de pădure. Ingrediente: hibiscus, bucțăele de măr, măceșe, flori de soc, frunze de coacăze negre, afine, arome naturale.

Wild Cherry

darjeeling-second-flush Infuzie de fructe cu aromă de cireșe. Ingrediente: hibiscus, măceșe, bucățele de măr, struguri, cireșe, arome naturale.
 st  st