CEAI DE PLANTE

assam-broken-orange-peoke Infuziile de plante sunt cunoscute ca remedii naturiste. Au un gust plăcut, atât reci cât și calde. De obicei, nu conțin teină, de aceea sunt recomandate tuturor băutorilor de ceai.

After Lunch

darjeeling-second-flush Infuzie de plante. Ingrediente: melisa, tulsi, bucățele de măr, frunze de peppermint, lemn-dulce, mușețel, fenicul, petale de gălbenele, aromă de vanilie și anason.

Aloe Vera & Ginseng

darjeeling-second-flush Infuzie de plante anti-îmbătrânire cu aromă răcoritoare de coacăze roșii. Ingrediente: mate, lemn-dulce, bucățele de scorțișoară de Ceylon, fenicul, lămâie, verbină, aromă, urzică, frunze de peppermint și de coacăze roșii, ginseng.

Alpina

frunze Infuzie de plante cu aromă de mure & coacăze negre. Ingrediente: fructe și frunze de coacăze negre, mure, afine, flori de soc.

Antigrip

frunze Infuzie de plante împotriva răcelii. Ingrediente: flori de tei și de soc, flori de verbascum, echinacea, cimbru.

Christmas Herbs

frunze Infuzie de plante cu aromă de scorțișoară & marțipan. Ingrediente: frunze de căpșuni, lemongrass, măceșe, hibiscus, bucățele de măr, boboci de trandafir, coajă de portocală, scorțișoară, marțipan.

Elixir of Life

darjeeling-second-flush Infuzie de plante cu aromă delicată de vanilie & lămâie. Ingrediente: bucățele de măr, echinacea, lemongrass, lămâie, verbină din culturi biologice controlate, petale de trandafir, aromă naturală.

Energy Tea Guarana

frunze Ingrediente: măceșe, bucățele de măr, hibiscus, guarana, frunze de coacăze, frunze de roiniță, lemongrass, arome.

Evening Tea

darjeeling-second-flush Infuzie de plante cu efect liniștitor. Ingrediente: petale de trandafir, bucăţi de mere, hibiscus, lemongrass, limewood, fructul pasiunii.

Feel good

darjeeling-second-flush Infuzie de plante cu efect calmant. Ingrediente: anason, bucățele de scorțișoară de Ceylon, flori de limewood, melisa, mate verde, lemn-dulce, flori de iarbă-neagră, ghimbir, cuișoare, cardamom, aromă naturală de vanilie.

Ginger Bits

darjeeling-second-flush Infuzie de plante foarte condimentată. Ingrediente: bucățele de ghimbir uscat.

Herbal Chai

frunze Infuzie de plante. Ingrediente: bucățele de mar, flori de mușețel, frunze de urzică, scorţişoară, cuişoare, cardamom, ghimbir, anason.

Nana Mint

darjeeling-second-flush "Infuzie de plante cu mentă. Mentă originară din Maroc, este cunoscută pentru proprietățile sale revigorante. Foarte răcoritoare, este recomandată în special în zonele cu temperaturi ridicate.

Relax

darjeeling-second-flush Infuzie de plante cu efect relaxant. Ingrediente: ceai verde, tulsi, bucățele de măr, coajă de portocală, lemongrass, verbină, lămâiță, gălbenele, căpșuni, nalbă.

Silence

darjeeling-second-flush Infuzie de plante cu aromă de piersici. Ingrediente: bucățele de măr, bucățele de piersică, coji de lămâie, mentă, flori de levănțică, mușețel englezesc, arome naturale.

Sleep well

darjeeling-second-flush Infuzie de plante împotriva insomniei. Ingrediente: rooibos, tulsi, melisa, verbină, anason, fenicul, hamei, mentă, lemn dulce.

Sunset

darjeeling-second-flush Infuzie de plante cu aromă de cireșe. Ingrediente: hibiscus, măceșe, frunze de mure, mentă, scorțișoară, petale de lime, petale de floarea-soarelui, arome naturale.
 st  st