CEAI MATÉ

assam-broken-orange-peoke Infuzia de Maté se prepară dintr-o specie de plante din familia Aquifoliaceae, numit yerba maté (Ilex paraguariensis). Aceste plante cresc mai ales în Argentina, Paraguai, Uruguai, Peru, Chile, Bolivia și Brazilia, și sunt în permanență verzi.

Green Maté

darjeeling-second-flush Ceai mate tipic. Cu aromă de bitter, stimulent.

Lapacho Orange

frunze Ingrediente: lapacho, coji de portocală, portocală.

Maté Coconut Milk

frunze Ceai maté cu aromă de cocos. Ingrediente: cocos, ciocolată albă, flori de muşeţel, muguri de bambus.

Maté Iq

frunze Ingrediente: ceai maté, ginkgo biloba, bucăți de guarana, coajă de portocală, guave, arome, flori de portocal, flori de nalbă albastră.

Maté Wizard’s flame

frunze Ceai maté picant. Ingrediente: ghimbir, portocală, goji, piper alb, piper roșu, ciulin, flori de bujor, petale de floarea soarelui, santal, chilli.

Salida del sol

darjeeling-second-flush Ceai maté cu aromă fructată. Ingrediente: mate verde, lămâiță, arome naturale.
 st  st