CEAI NEGRU

assam-broken-orange-peoke Frunzele sunt lăsate să se oxideze complet înainte de a fi uscate, unde se lasă, pentru început, cel mult 18 ore, în lădițe de lemn, apoi sunt rulate și întinse în încăperi umede și reci. Acest procedeu dă frunzelor culoarea neagră.

Assam Broken Orange Peoke

assam-broken-orange-peoke Foarte aromat, foarte tare, recoltat din a doua înflorire.

Ceylon OPA Tuckish Tea

ceylon-pekoe-nuwara-eliya Conține ceai negru Ceylon.

Ceylon Pettiagala

ceylon-pettiagalla Frunze lungi, subțiri, cu o aromă puternică și o infuzie galben-aurie. Plantația de ceai este situată la 1000 m altitudine față de nivelul mării, în regiunea Balangoda.

China Pu Erh

china-pu-erh Ceai din provincia Yunnan, cu aromă blândă. Un ceai „roșu”, fermentat.

Darjeeling Second Flush Blend

darjeeling-second-flush Ceai negru Darjeeling din frunze întregi, cules la a doua înflorire. Un ceai deosebit, extrem de aromat, cu un gust desăvârșit.

Russian Caravan Tea

russian-caravan-tea Ceai negru Assam de calitate superioară cu aromă specifică ceaiului rusesc.
   st