CEAIURI ROMÂNEȘTI DE LA FARES

assam-broken-orange-peoke Din anii de demult, dacii, locuitori ai munţilor Orăştiei, erau recunoscuţi pentru cunoaşterea plantelor medicinale şi folosirea lor. Mai apoi,oamenii au continuat să-şi aline suferinţele cu minunatele daruri ale Naturii. Fares a continuat această tradiţie!

Ceai Fares digestie ușoară

darjeeling-second-flush Conține fructe de anason, fructe de fenicul, mentă, frunze de rozmarin, busuioc, rădăcină de lemn dulce, frunze de senna, rădăcină de cicoare. Are efect digestiv.

Ceai Hapciu – răceala și gripă

darjeeling-second-flush Conține fructe de măceș, flori de hibiscus, muguri de pin, scorțișoară, fructe de fenicul, fructe de anason, sovarv, flori de soc, salvie, cimbrișor. Are efect antiinflamator, de favorizare a transpirației, expectorant, vitaminizant.

Ceai natural antistres

darjeeling-second-flush Conține flori de hibiscus, roiniţă, flori de tei, flori de lavandă, flori de muşeţel, extract de Rhodiola rosea, extract de fructe de goji. Are efect: relaxant, calmant. Ajută la eliminarea pe cale naturală a stării de surescitare nervoasă și a stresului.

Ceai de echinaceea

darjeeling-second-flush Conține echinaceea. Are efect imunostimulator, antibacterian, virostatic, antiinflamator, cicatrizant.

Ceai de măceșe

darjeeling-second-flush Conține fructe de măceş. Are efect tonic-vitaminizant, antioxidant, diuretic, vasoprotector.

Ceai de mușețel

darjeeling-second-flush Conține flori de mușețel. Are efect antiinflamator, gastro-protector.

Ceai de tei

darjeeling-second-flush Conține flori de tei. Are effect calmant, emolient (combate starea de uscăciune a mucoaselor), sedativ, uşor antispastic, expectorant, sudorific.

Ceai de sunătoare

darjeeling-second-flush Conține sunătoare. Are efect antidepresiv, calmant, antiinflamator, antiulceros.
 st