CEAI VERDE AROMATIZAT

assam-broken-orange-peoke Frunzele pot fi uscate prin metoda tradițională chinezească de prăjire în tigaie sau prin metoda japoneză de oprire a oxidării cu abur fierbinte. Ceaiul preparat din frunze nefermentate are o ușoară nuanță verde-gălbuie și aroma delicată specifică.

China Jasmine High Grade

ceylon-pekoe-nuwara-eliya Ceai verde cu iasomie. Un ceai de lux, cu infuzie gălbuie, cu aromă proaspătă și fructată.

Candied Almond

russian-caravan-tea Ceai verde cu aromă de migdale glasate. Ingrediente: ceai verde, scorțișoară, fulgi de migdale, flori de lime, arome naturale.

Christmas Time

frunze Ceai verde cu aromă de portocale & trandafiri. Conține: Ceai verde Sencha, coajă de portocale, nuci de Brazilia, cuișoare, petale de trandafiri, cardamom.

Citronella

earl grey Ceai verde cu aromă de lămâie. Ingrediente: ceai verde, coajă de lămâie, arome naturale.

Feng Shui Tea

frunze Ceai verde cu aromă de piersici și iasomie. Conține: ceai verde Sencha, bucățele de piersici, ceai verde cu flori de iasomie, bujori, santal, curcuma, flori de piersic, frunze de bambus.

Ginkgo Spirulina

ceylon-pekoe-nuwara-eliya Ceai verde cu efect anti-îmbătrânire. Ingrediente: ceai verde, bucățele de pară, Ginkgo Biloba, sfeclă, boboci de trandafir, lychee, spirulină.

Good Morning

frunze Ingrediente: ceai verde, arome, petale de floarea soarelui, rubarba, petale de trandafir, albăstrele.

Green Christmas Tea

ceylon-pettiagalla Ceai verde cu aromă de scorțișoară & cuișoare. Ingrediente: ceai verde de Ceylon, scorțișoară, coji de portocală, cuișoare, boboci de trandafir, bucățele de vanilie, rom.

Japanese Cherry

china-pu-erh Ceai verde cu aromă de cireșe. Ingrediente: ceai verde, cireșe, petale de floarea-soarelui.

Magic Forest

frunze Ceai verde cu aromă de fructe de pădure. Ingrediente: ceai verde, flori de nalbă, boabe de soc, aromă, bucățele de căpșuni, mure, coacăze roșii.

Orange Chocolate

frunze Ceai verde Sencha de calitate superioară. Ingrediente: bucățele de măr, coajă de portocaală, petale de floarea soarelui, boabe de cacao, flori de portocal.

Orange Ginger

darjeeling-second-flush Ceai verde cu aromă de portocală și ghimbir. Ingrediente: ceai verde, ghimbir, flori de portocală și de floarea soarelui, lămâie.

Passion fruit mango

frunze Ceai verde cu aromă de mango și ananas. Ingrediente: ceai verde, ananas, mango, arome, portocală, petale de trandafir.

Winter Romance

frunze Ingrediente: ceai verde, struguri, prune, cocos, bucățele de măr, scorțișoară, anason, flori de mușețel, albăstrele.

Quince/Ginger

russian-caravan-tea Ceai verde cu aromă de gutuie şi ghimbir. Ingrediente: ceai verde, bucăţi de măr, wool flower, petale de floarea soarelui.
 st  st