Dixit Odyssey

dixit_odyssey_d Categorie de petrecere
Număr de jucători 3 - 12
Vârstă 8+
Durată 30 minute

 

Magicul univers al jocului Dixit, câştigătorul premiului Spiel des Jahres 2010, se întoarce pentru a te fermeca încă o dată! Cu Dixit Odyssey vei continua aventura în noi lumi de vis!

Dixit Odyssey reînnoieşte experienţa jocului în timp ce păstrează ideea originală iar ilustraţiile bizare făcute de Piérô şi Marie Cardouat iţi incită imaginaţia! Ideea jocului rămâne aceeaşi: povestitorul alege o carte din mână şi, inspirat de aceasta, spune un indiciu. Ceilalţi jucători aleg câte o carte din mâna lor. Se amestecă apoi cărţile şi se întorc cu faţa în sus. Scopul jucătorilor este să ghicească imaginea povestitorului.

Descoperă noile cărţi de joc, 84 la numar, desenate de Piérô şi colorate de Marie Cardouat! Dixit Odyssey este un joc de sine stătător pentru maximum 12 jucători ce conţine o tablă de scor foarte practică, tăbliţe individuale de vot şi noi "iepuraşi" din lemn. În plus, Dixit Odyssey iţi permite să depozitezi toate cărţile de joc de la Dixit şi Dixit 2 într-un singur loc. Foarte practic în caz că vrei să iei jocul cu tine când pleci în vacanţă!