Let's do it, Romania! Let's do it, Brasov!

27 Aprilie - 4 Mai

În perioada 27 aprilie – 4 mai intră pe site-ul www.letsdoitromania.ro si votează zona pe care vrei să o vezi curată pe 12 mai, Ziua de Curățenie Națională! Cele mai votate zone din fiecare județ vor fi cele alese pentru acțiunea de curățenie națională.

In municipiul Brașov, punctul de înregistrare este același cu cel din anii precedenti, respectiv Colegiul Național "Unirea".

Ce trebuie să faci pentru a vota zona ta preferată?

Creează-ți un cont în aplicația online Let's Do It, Romania! La http://app.letsdoitromania.ro
Mergi în secțiunea Votează zona și alege județul tău.
Poţi vota o singură dată în 24 de ore o zonă geografică! Așa că te aşteptăm în fiecare zi să-ți susții zona dragă, de care te leagă amintiri frumoase!
Fii alături de noi şi susţine-ne prin: - facebook apps: http://apps.facebook.com/letsdoit-romania/ - distribuie filmuleţul nostru: http://www.youtube.com/watch?v=_28n1alpyvk&feature=youtu.be - informează-te pe site şi la call-center: 0318-21-21-21 (în perioada 7-21 mai)

Pe 25 septembrie 2010 peste 200.000 de voluntari au participat la curățenie în toată țara. Şi nu ne-am oprit aici. În 2011, Ziua de Curăţenie Naţională a fost 24 septembrie, atunci când peste 300.000 de voluntari au venit să cureţe România de gunoaie! Anul acesta, peste 85 de ţări din întreaga lume vor organiza o zi de curăţenie generală, în perioada 24 martie - 25 septembrie.

România este pe harta mondială, Ziua de Curăţenie Naţională este 12 mai 2012, zi în care vor mai face curăţenie și Bulgaria, Republica Moldova şi Turcia. Anul acesta, acţiunea de curăţenie naţională va îmbrăca o nouă formă: în fiecare județ vor fi propuse şi alese zonele în care se va face curăţenie, fiecare locuitor al ţării având astfel posibilitatea de a propune şi a vota zona pe care şi-o doreşte curată. Numărul de zone din fiecare județ va fi stabilit în funcție de zonele propuse, dar şi de resursele locale.

Fii la curent cu noutăţile pe site http://www.letsdoitromania.ro şi blog http://blog.letsdoitromania.ro/brasov/ Te poţi înscrie în echipă, trimiţând un CV la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau direct pe site http://app.letsdoitromania.ro/user-register.jsf

Informatii la nr. tel. 0743881136

Organizator: Let's Do It Romania! - Brasov