Incubator107, back in business!

Incubator107, back in business!
8 mai | 18h30 la CCS

Pe 8 mai 2015, ora 18h30, la Casa de Cultură a Studenților din Brașov, în cadrul seriei de evenimente Zilele Tineretului 2015 va avea loc Nocturna cu pălărie. Vom experimenta rând pe rând mai multe ateliere: bucătărie spaniolă, body percussion, seara baltică, jam session, pictură, un nou look pentru hainele de care te-ai plictisit. Vor fi momente artistice, jocuri de tip board games, socializare și networking cât cuprinde. Pentru câteva ore, vei deveni parte din comunitatea oamenilor pasionați, a celor care vor să împărtășească ceea ce știu și fac din plăcere, să ofere astfel ceva înapoi celorlalți.

Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă sau cumpărate de ei de la piață, trec din experiență în experiență și se bucură de prezentările atelierelor, de jocuri și de voia bună creată în jurul lor. Dress code: o pălărie care te reprezintă, te face să devii un personaj sau îți dă o aură specială pentru câteva ore. În colțul cu amintiri, fotografii noștri te vor face să zâmbești și vor imortaliza momentul.

Și pentru că proiectul merită viață lungă și știm că oricine poate deveni la rândul lui meșter, așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou pe adresele de e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. și This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Proiectul funcționează din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei, ele mergând spre meșteri, materialele pentru ateliere și echipa incubator107.

Taxa de participare pentru Nocturnă este de 10 ron.

incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să îi încurajăm pe oameni să-și descopere pasiunile și să-și urmeze vocația, fără să uite desigur să împărtășească cu ceilalți tot ce au descoperit! incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz din București, care a prins mai apoi rădăcini și în alte orașe din țară. La Brașov a apărut în toamna lui 2013, iar acum, după o pauză de un an, vrem să redăm viață proiectului cu ajutorul Asociației Mirakolix și al voluntarilor săi internaționali găzduiți prin programul Erasmus+, Serviciul European de Voluntariat.

Ne găsiți pe:
http://brasov.incubator107.com/
https://www.facebook.com/Incubator107Brasov