Workshop de Cosmetice naturale cu Dana Ciobotar

scimb h
23 Decembrie | 18:00 - 20:00

Preparăm împreună o cremă de corp în doua variante : unt de corp și cremă. Dana va aduce ingredientele, va povesti despre fiecare în parte și ni le va arăta în starea lor brută. Urmează apoi pregătirea pentru prelucrare, le parfumăm împreună cu uleiuri esențiale și apoi le împărțim între noi.

La atelier vom învăța ce ingrediente sunt necesare în prepararea diverselor produse naturale de îngrijire personală, ce beneficii are fiecare, și vom testa creme deja preparate cu mare drag de către Dana. După atelier vom știi să ne preparăm diverse măști pentru față și creme de corp.

Dana face produse realizate manual, special pentru fiecare cumpărător. De ce? Pentru că fiecare bucată în parte este atinsă, împachetată, finisată de ea. De asemenea produsele nu sunt turnate în matrițe. Le puteți vedea pe toate pe pagina de Facebook Bonton.

Cele mai importante caracteristici care însoțesc produsele brandului Bonton sunt: 100% natural, produse realizate manual, prelucrare la rece, pentru a nu altera proprietățile ingredientelor.

”Tot ce folosesc în produsele mele poate fi mâncat. Dacă nu, nu folosesc”, spune Dana.

Ca bază în toate produsele putem găsi cel puțin un ingredient precum: unt de cocos, unt de shea, unt de cacao, ulei de măsline, ulei de migdale dulci, ulei de argan, ulei de rodie, ulei de trandafir. În plus aceste uleiuri sunt cumpărate numai de la distribuitori certificați și verificați.

Participarea include o băutură la alegere din meniul ceainăriei și mostre de săpun și cremă de corp.

Taxă de participare: 15 lei Înscrierile se fac până la data de 21 decembrie, la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .