Atelier de autocunoaștere prin Analiză Tranzacțională - Inteligență Emoțională

11 Decembrie | 18:00 - 20:30

Ți se întâmplă să plângi atunci când ești furioasă? Ți s-a spus că nu e frumos să fii furioasă/agresivă pentru că ești fetiță/femeie? Că nu e frumos ca fetițele/femeile să fie furioase?

Ți se întâmpla să fii agresiv când te simți speriat? Ți s-a spus că nu trebuie să plângi pentru că ești băiat mare/bărbat? Că baieții nu plâng? Că dacă plângi asta înseamnă ca ești slab?

De ce să participi ?

Dacă dorești să afli care sunt cele 4 emoții de bază
Dacă dorești să înțelegi care sunt nevoile emoționale din spatele acestor emoții
Dacă dorești să înțelegi ce este inteligența emoțională
Dacă dorești să aflii ce este Analiza Tranzacțională

Pentru o mai bună gestionare a propriilor emoții este nevoie să ținem cont de două aspecte: 1. Emoțiile nu pot fi ignorate. Dacă ignoram emoțiile cuiva e posibil să nu îl mai întâlnim a doua oară. 2. Emoțiile nu suportă respingere. Emoțiile vor să fie luate în cosiderare.

Plecând de la cele două aspecte, vom explora împreună cele trei stadii ale dezvoltării emoționale, vom observa și vom conștientiza multitudinea de emoții existente, vom identifica nevoile noastre care se află în spatele emoțiilor pe care le trăim.

Agendă:

18:00 – 18:30, sosirea participanților și comandarea ceaiului
18:30 – 20:30, program atelier

Cu cine ?

Gabriela Popescu, psiholog, consilier psihologic și psihoterapeut în Analiza Tranzacțională cu atestare de la Colegiul Psihologilor din România, facilitator de constelații familiale, trainer și facilitator de creativitate.

În prezent lucrez ca psihoterapeut în Brașov, țin seminarii, workshopuri, grupuri de dezvoltare personală prin Analiză Tranzacțională și Constelații Familiale.

Sunt membră a Asociației Române de Analiză Tranzacțională, membră a European Association of Transactional Analysis, membră a International Transactional Analysis Association, membră a Colegiului Psihologilor din România.

Detalii
Web: www.gabrielapopescu.ro
Revista de autocunoaștere și psihoterapie: http://www.povesteameadeviata.ro
Blog: http://transactionalanalysis.wordpress.com
Înscrierea: Înscrierea la atelier se face trimițând un email cu datele voastre (nume, prenume, telefon) la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Confirmarea participării este importantă pentru mine. Astfel voi putea să pregătesc materiale și pentru tine.

Termen limită de înscriere: 6 decembrie.

Contribuție financiară: 20 RON (prețul include materialele necesare atelierului și un ceai la alegere din meniul Ceainăriei Ceai et caetera).