Workshop Antrenamentul de Bază în Arta Apărării Personale cu Marius Manic

20 Noiembrie | 18:00 - 19:30

Uneori, lumea în care trăim își arată colții în cel mai direct mod... Avem de-a face cu violență, ură, lăcomie și chiar prostie.

Cum e mai bine să procedăm? Putem să ne pregătim pentru așa ceva? Sunteți invitați să discutăm cele mai bune strategii de protecție și autoapărare, fie că e vorba de domiciliul dvs., de deplasarea în comunitate, în plimbare sau la cumpărături, pe jos, cu transportul în comun sau cu mașina personală.

Pentru numai 10 lei veți primi: 45 de minute de principii de bază, exemple, tehnici și metode practice verificate; 30 de minute de dialog despre problemele TALE; networking cu ceilalți participanți; băutură la alegere (ceai, cafea, răcoritoare); material de susținere a memoriei pe termen lung (:-D); suport și consultanță în perioada de după curs.

18:00 - 18:15 sosirea participanților, networking, discuții preliminare; 18:15 - 19:00 workshop; 19:00 - 19:30 dialog pe probleme specifice și actuale; soluții potențiale.

Înscrierea se face până la data de 19 noiembrie, la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .