Ateliere marca incubator107 Brașov

8 - 14 Ianuarie

Atelier incubator 107 - Relaxare în trei secunde

Miercuri, 8 ianuarie, 18h30 -20h30
Vino să înveţi despre tine: cum să te relaxezi, fizic şi mental, cum să treci peste perioadele încărcate, cum să rezolvi problema stresului cotidian.

Atelier incubator 107 - Pictură digitală

Joi, 9 ianuarie, 18h30 -20h30
Atelierul de pictură digitală îşi propune să aducă puţină lumină asupra felului în care se realizează lucrări de artă pe calculator, în programe precum Adobe Photoshop, MyPaint, Corel Painter. Vom vedea cum se "pictează" pe calculator, cu ajutorul tabletei grafice, şi vom afla câteva din secretele picturilor digitale printate pe pânză!

Atelier incubator 107 - Unde e atenția ta?

Sâmbătă, 11 ianuarie, Duminică, 12 ianuarie, 15h00 - 17h00
O întâlnire în care vom exersa îndreptarea atenției către lucrurile frumoase din viața noastră, prin conștientizarea lucrurilor pentru care suntem recunoscători, a celor care ne produc bucurie și a acelora cu adevarat importante pentru noi.

Atelier incubator 107 - Zbor (cu parapanta)

Marți, 14 ianuarie, 18h30-20h30
Vom vorbi despre parapantă și despre cum poți sta în aer cu orele fără niciun fel de motor, vom îmvăța despre nori, despre curenții termici, dar în același timp te vom lăsa pe tine să experimentezi cum te simți acolo sus, pentru că vom veni cu echipamentul la noi. Vom vorbi și despre orașul tău și cât de facil este să practici acest sport aici, în Brașov.

Înscrierile la atelierele incubator107 se fac pe site-ul : www.brasov.incubator107.com

Păstrăm legătura și formăm o comunitate de oameni frumoși și pasionați și pe: www.facebook.com/Incubator107Brasov