Atelier de autocunoaștere prin Analiza Tranzacțională - Să înțeleg propria mea poveste de viață

17 Octombrie | 18:00

Daca vrei sa afli mai multe despre mesajele pe care le-ai primit in copilarie si sa intelegi in ce fel acestea iti influenteaza viata te invit sa participi la acest atelier.

Viata noastra ca si adulti este influentata de experientele din copilarie. Ca si copii intocmim inconstient un plan anume pentru viata noastra. Este un plan de viata ca o piesa de teatru cu parti distincte de inceput, mijloc si sfarsit. Este un plan care are la baza decizii luate devreme in copilarie pe baza a ceea ce am simtit si a capacitatii noastre limitate de a percepe realitatea.

Pe baza acestor decizii pe care le-am luat la o varsta foarte mica ne ducem viata noastra ca si adulti. Insa aceste decizii nu mai corespund cu nevoile noastre prezente De aceea este nevoie sa constientizam aceste deciziile luate timpuriu pentru a le putea schimba.

Veti avea ocazia sa explorati propria poveste de viata si deciziile pe care le-ati luat ca si copii.

Vom discuta depre mesajele limitative si permisiunile pe care le-ati primit de la parintii vostri si despre cum va influenteaza acestea viata in prezent.

Cu cine ?

Gabriela Popescu, psiholog, consilier psihologic si psihoterapeut in Analiza Tranzactionala cu atestare de la Colegiul Psihologilor din Romania, facilitator de constelatii familiale, trainer si facilitator de creativitate.

Înscrierea la atelier se face trimitand un email cu datele voastre (nume, prenume, telefon) la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Confirmarea participarii este importanta pentru mine. In functie de cate persoane doresc sa participe pregatesc materialele pentru atelier.

Termen limita de inscriere: 14 octombrie

Contributie financiara: 20 RON (Pretul include materialele necesare atelierului si un ceai la alegere din meniul Ceainariei Ceai et caetera)