Atelier de autocunoastere prin Analiza Tranzactionala – Relatia de cuplu

11 Septembrie | 18:30 - 20:30

Vom vorbi despre:
• Starile eu-lui in relatia de cuplu.
• Care este rolul tau preferat in triunghiul dramatic?
• Etapele dezvoltarii cuplului si specificul fiecarei etape. Asa cum noi trecem de la o varsata la alta, de la stadiul de bebelus la cel de copil apoi la adolescent si cuplul trece prin mai multe stadii de evolutie. Cand unul dintre parteneri s-a schimbat si simte nevoia sa treaca in alt stadiu celalalt se opune la aceasta schimbare si asa apar conflicte.
• Limbajele de iubire specifice fiecarui partener si in ce fel constientizarea limbajului propriu al iubirii si al partenerului va poate ajuta in relatia de cuplu. Analiza Tranzactionala este o teorie a dezvoltarii personalitatii, care ne ofera o imagine despre cum sunt oamenii organizati psihologic. Poate fi folosita ca instrument in orice mediu in care este nevoie de intelegerea omului, a relatiilor umane.

Cu cine? Gabriela Popescu, psiholog, consilier psihologic si psihoterapeut in Analiza Tranzactionala cu atestare de la Colegiul Psihologilor din Romania, facilitator de constelatii familiale, trainer si facilitator de creativitate.

Cum? Înscrierea la atelier se face trimitand un email cu datele voastre (nume, prenume, telefon) la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Termen limita de inscriere: 8 septembrie

Contributie financiara: 15 RON (Pretul include materialele necesare atelierului si un ceai la alegere din meniul Ceainariei Ceai et caetera)