Atelier incubator 107 - Zbor (cu parapanta)

14 Ianuarie | 18:30 - 20:30

Ce?

Se spune că frica de zbor este, alături de frica de a vorbi în public, una din principalele temeri ale noastre. Iar ceea ce vom încerca noi în cadrul atelierului de zbor este să te facem să treci peste această frica, să te lăsăm să descoperi singur magia zborului "liber" și să te simți cat mai aproape de libertatea unei păsări.

Vom vorbi despre parapantă și despre cum poți sta în aer cu orele fără niciun fel de motor, vom îmvăța despre nori, despre curenții termici, dar în același timp te vom lăsa pe tine să experimentezi cum te simți acolo sus, pentru că vom veni cu echipamentul la noi. Vom vorbi și despre orașul tău și cât de facil este să practici acest sport aici, în Brașov.

Cu cine?

Numele meu este Macrin Desa și sunt pilot de parapantă în tandem din 2007 și manager al brand-ului http://www.zbortandem.ro/. Zburăm și comercial, cu pasageri, la Brașov și în împrejurimi (Poiana Brașov, Bunloc, Cheia, Caraiman, etc.)

Cu ce?

Foarte probabil partea practică se va desfășura în curte, asta pentru că nu vom zbura efectiv, dar vom improviza un "simulator de zbor" ...așa că fii pregătit să petreci câteva minute afară.

Cum?

Înscrierea la atelier se face online. Dă-ne de știre daca vrei sa vii, spune-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon, pe http://brasov.incubator107.com/.

Dacă ţi-a plăcut atelierul şi îţi doreşti să susţii activităţile incubator107bv, donează 10 RON!