Atelier marca incubator107 Brașov - The African way of crafting jewelry

8 Februarie | 16:00 - 18:00

Ce?

Haideți să invităm ploaia la dans fără să ne ude! Jucându-ne c-un PLO-I-TOR (rainmaker) ne acordăm echilibrul interior și formăm o orchestră din picături cristaline. Atenție! Acest atelier e presărat cu poveștile cu spiritelor de apă. Așadar, pregătiți-vă de o aventură nemaiîntâlnită! Atelierul va fi susținut în limba română, dar ne vom adapta oricărei situații și ne vom asigura că și participanții internaționali vor fi bine primiți.

Cu cine?

Mina și Călina - artiste vizuale și handmade. Ținem ateliere de artă reciclată pentru adolescenți. Ne puteți găsi pe Facebook la adresa www.facebook.com/minacalina.

Cu ce?

Vom folosi IMAGINAȚIA ca unealtă principală. Restul ingredientelor: tuburi de carton, scobitori, ciocan, cuie și semințe de tot felul. Altfel, adu o cutie cu scobitori de lemn.

Cum?

Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj http://brasov.incubator107.com/atelier/Breasla%20Făuritorilor/1091, înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

Donaţia ajută ca incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul. Sugerăm o donație de 10 lei pentru întreg atelierul.