Atelier de autocunoaștere prin Analiză Tranzacțională – Jocurile ”manipulării” (Jocurile psihologice)

Atelier de autocunoaștere prin Analiză Tranzacțională
Miercuri, 30 aprilie | 18h00 – 20h30

Ți s-a întâmplat ca în urma unei interacțiuni cu cineva, atât tu, cât și cealaltă persoană să ieșiți cu un sentiment neplăcut și să te întrebi: „De ce mi se intamplă tot timpul așa ceva?” Daca da, răspunsul este că jucați jocuri psihologice.

Jocurile psihologice nu sunt ceva amuzant și totuși le jucăm. Oare de ce? Atunci când jucăm jocuri urmăm niște strategii învechite. Jucarea jocurilor psihologice a fost unul dintre mijloacele pe care le-am adoptat ca și copii pentru a obține ce doream de la lume. În viața adultă avem alte opțiuni mai bune. Pentru a putea renunța la jocurile pe care le jucăm este nevoie mai întâi să le conștientizăm.

De ce să participi?

Dacă dorești să afli ce sunt jocurile psihologice
Dacă dorești să înțelegi ce tipuri de jocuri joci
Dacă dorești să afli ce opțiuni ai în viitor pentru a nu mai juca jocuri psihologice

Agendă:

18:00 – 18:30, sosirea participanților și comandarea ceaiului
18:30 – 20:30, program atelier

Cu cine?

Gabriela Popescu, psiholog, consilier psihologic și psihoterapeut în Analiză Tranzacțională cu atestare de la Colegiul Psihologilor din România, facilitator de constelații familiale, trainer și facilitator de creativitate.

În prezent lucrez ca psihoterapeut în Brașov, țin seminarii, workshopuri, grupuri de dezvoltare personală prin Analiză Tranzacțională și Constelații Familiale.

Sunt membră a Asociației Române de Analiză Tranzacțională, membră a European Association of Transactional Analysis, membră a International Transactional Analysis Association, membră a International Systemic Constellations Association, membră a Colegiului Psihologilor din România.

Înscrierea la atelier se face trimițând un email cu datele voastre (nume, prenume, telefon) la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Confirmarea participării este importantă pentru mine. Astfel voi putea să pregătesc materiale și pentru tine. Termen limita de inscriere: 25 aprilie

Contribuție financiară: 20 RON (Prețul include materialele necesare atelierului și un ceai la alegere din meniul Ceainăriei Ceai et caetera)

Mărturii de la participantii la ateliere similare poți citi aici.
Web: www.gabrielapopescu.ro
Revista de autocunoaștere și psihoterapie: http://www.povesteameadeviata.ro
Blog: http://transactionalanalysis.wordpress.com