Atelier marca incubator107 - Atelier de creație handmade

Atelier marca incubator107 - Atelier de creație handmade
Duminică, 18 Mai | 15:00

Ce?

Uneori ne intrebăm ce ne dorim în viață, care sunt prioritățile noastre și cât de departe suntem dispuși să mergem pentru a realiza un vis. În cadrul acestui eveniment veți avea buna plăcere de a învăța cum se realizează o floare, un trandafir, frunzulițe, inele, cercei și brățări handmade din satin si organza. Lumea creației este o lume fantastică și fiecare om este special în ceea ce face, deci lasă-ți sufletul liber și mintea limpede, și vei vedea cum creațiile tale vor prinde viață.

Cu cine?

Cu Ana-Maria Mititelu. În întâmpinarea ta voi veni eu, Mititelu Ana-Maria, ghidul tău în lumea fantastică a creației handmade.

Cu ce?

Instrumentele de bază vor fi mâinile, iar mintea te va ajuta să înțelegi cum poți să-ți simplifici munca pentru a realiza un accesoriu fantastic.

Nu-ți face probleme daca nu știi cum. Eu sunt aici pentru a te ghida și pentru a te învăța pas cu pas fiecare etapă, iar rezultatul va fi cu siguranță unul mulțumitor.

Cum?

Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj pe următorul link: http://brasov.incubator107.com/atelier/Breasla-Făuritorilor şi scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și încurajează meşterul să-şi urmeze pasiunea. Sugerăm o donație de 10 lei pentru întreg atelierul.