Atelier de autocunoaștere prin Analiză Tranzacțională – Dezvoltarea Inteligenței Emoționale

Dezvoltarea Inteligenței Emoționale
Mercuri, 11 Iunie | 18:00

Viața noastră emoțională este importantă atât pentru viața noastră interioară, cât și pentru cea exterioară. Ne afectează sănătatea fizică, starea de spirit, nivelul de energie, stabilitatea și relațiile noastre.

Cu toate acestea rareori acordăm suficientă atenție nevoilor noastre emoționale. Dacă acordăm un pic mai multa atenție emoțiilor noastre, calitatea vieții se poate îmbunătați destul de mult.

De ce să participi:
Dacă:
dorești să afli cum poți să dezvolți Inteligența Emoțională a copiilor tăi
dorești să îți dezvolti propria Inteligență Emoțională
dorești să afli în ce etapă de dezvoltare emoțională te afli și cum să îți satisfaci nevoile aferente etapei în care eșt

Vom vorbi despre:
Etapele de dezvoltare emoțională și despre nevoile emoționale în raport cu vârsta sau etapa de viață în care suntem.
Sper să te bucuri de acest atelier care are ca scop îți ofere suport în dezvoltarea vieții tale emoționale.

Agenda:
18:00 – 18:30, sosirea participanților și comandarea ceaiului
18:30 – 20:30, program atelier

Cu cine?
Gabriela Popescu, psiholog, consilier psihologic și psihoterapeut în Analiză Tranzacțională cu atestare de la Colegiul Psihologilor din România, facilitator de constelații familiale, trainer și facilitator de creativitate.

În prezent lucrez ca psihoterapeut în Brașov, țin seminarii, workshopuri, grupuri de dezvoltare personală prin Analiză Tranzacțională și Constelații Familiale.

Sunt membră a Asociației Române de Analiză Tranzacțională, membră a European Association of Transactional Analysis, membră a International Transactional Analysis Association, membră a Colegiului Psihologilor din România.

Înscrierea la atelier se face trimițând un email cu datele voastre (nume, prenume, telefon) la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Confirmarea participării este importantă pentru mine. Astfel voi putea să pregatesc materiale și pentru tine.
Termen limita de inscriere: 9 iunie
Contribuție financiară: 20 RON (Prețul include materialele necesare atelierului și un ceai la alegere din meniul Ceainăriei Ceai et caetera)