Atelier de autocunoaștere prin Analiză Tranzacțională – Managementul conflictului

Atelier de autocunoaștere prin Analiză Tranzacțională – Managementul conflictului
Miercuri, 12 Noiembrie | 18:00

„Când vă gândiți la un conflict, ce vă vine în minte? O ceartă? Agresivitate? Ură? Frică? Lupte? Bătălii? Sau reușiți să vă gândiți la conflict în mod pozitiv, privindu-l ca pe o provocare, o ocazie, un eveniment dominat de energie, pasiune, creativitate și implicare?

Evitarea situațiilor conflictuale este una dintre cele mai întâlnite modalități de a deveni ostaticul acestora. Dacă sunt tratate corespunzător, divergențele care apar între persoane vor duce la o rezolvare creativă a problemelor și la o aprofundare reușită a respectivelor relații ”(„Soluționarea conflictelor și creșterea performanței”, George Kohlrieser)

Vom vorbi despre:
- stiluri de management al conflictelor
cauzele conflictelor
sursele conflictelor
soluționarea conflictelor

Când: 12 noiembrie

18:00 – 18:15, sosirea participanților și comandarea ceaiului
18:15 – 20:30, program atelier

Cu cine?
Gabriela Popescu, psiholog, consilier psihologic și psihoterapeut în Analiză Tranzacțională cu atestare de la Colegiul Psihologilor din România, facilitator de constelații familiale, trainer și facilitator de creativitate.

În prezent lucrez ca psihoterapeut în Brașov, țin seminarii, workshopuri, grupuri de dezvoltare personală prin Analiză Tranzacțională și Constelații Familiale.

Sunt membră a Asociației Române de Analiză Tranzacțională, membră a European Association of Transactional Analysis, membră a International Transactional Analysis Association, membră a Colegiului Psihologilor din România.

Înscrierea:
Înscrierea la atelier se face trimițând un email cu datele voastre (nume, prenume, telefon) la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Confirmarea participării este importantă pentru mine. Astfel voi putea să pregatesc materiale și pentru tine.

Termen limita de inscriere: 9 noiembrie.

Contribuție financiară: 30 RON (Prețul include materialele necesare atelierului și un ceai la alegere din meniul Ceainăriei Ceai et caetera)

Unde?
Ceainăria Ceai et caetera, Str. Latină nr.15, Brașov

Detalii:
Mărturii de la participantii la ateliere similare poți citi aici: http://www.gabrielapopescu.ro/?page_id=664
Web: www.gabrielapopescu.ro
Revista de autocunoaștere și psihoterapie: http://www.povesteameadeviata.ro
Blog: http://transactionalanalysis.wordpress.com