Concert caritabil de colinde - Christmas: A Story of Faith, Hope and Love with Clifton Boje

scimb h
18 Decembrie | 18:30 - 20:30

Vă așteptăm să petreceți alături de noi o seară magică de colinde, poveste și poezie. Evenimentul are scop caritabil, iar accesul se face pe bază de donație (20 lei – include o băutură la alegere din meniu). Jumătate din fondurile rezultate vor fi folosite pentru îngrijirea pacienților ”Hospice Casa Speranței” .

Cel care va aduce povestea sărbătorii printer noi este Clifton Boje, originar din Kansas. Iată o mica poveste despre artistul nostru:

”Sunt Clifton. Sunt din Kansas, SUA, locul cunoscut pentru pământul întins, agricultură, grătare, muzică jazz și blues, tornade, Omul de Fier (Superman), Vrăjitorul din Oz, etc. Marea tornadă m-a luat pe sus din mijlocul Statelor Unite ale Americii și m-a adus aici, în centrul României, în Brașov.

Am început să cânt încă de la vârsta de 3 ani (cel puțin așa știu de la mama), iar chitara mi-e prietenă de 22 de ani. Compun cântece și cânt de la melodii lente și liniștitoare, la piese vesele și antrenante. Cânt despre ceea ce știu deja și despre ceea ce trebuie să știu.”

Rezervări se pot face la numărul de telefon 0372741745 (Vodafone).

Înscrierile se pot face trimițând un e-mail la adresa: contact@ceaietc. ro până la data de 17 ianuarie 2014.

Înscrierile se pot face trimițând un e-mail la adresa: contact@ceaietc. ro până la data de 17 ianuarie 2014.