Concurs Rețeaua Energetică

scimb h
23 Noiembrie | 13:00

Să câștigi bani din energia electrică? O idee extraordinară! Cum e mai rentabil, să folosești petrol și cărbune pentru a genera energie în modul tradițional sau poate că în viitor una din aceste resurse va lipsi? Acestea sunt doar câteva din întrebările pe cu care se vor confrunta competitorii noștri la concurs.

Jucătorii vor licita pentru a obține centrale electrice la un preț cât mai bun, apoi vor cumpăra resurse pentru a produce electricitate. Pentru câștigarea jocului, energia electrică trebuie distribuită unei rețele cât mai mari de orașe!

Dacă vrei și tu să participi, te poți înscrie la adresa de e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Toți participanții sunt rugați să citească regulamentul jocului înainte de concurs. Regulamentul îl puteți găsi aici:http://www.boardgames-blog.ro/wp-content/uploads/Reteaua-Energetica-regulament-2011.pdf

Se vor juca 2 jocuri, fiecare jucător fiind așezat la masă aleatoriu. Premiile vor fi în funcție de numărul de participanți. Taxa de înscriere este de 10 RON; se va achita în ziua concursului.