Ticket to Ride Europe - Prezentare

31 Mai, 21 Iunie | 19:00

De pe pantele stancoase ale Scotiei pana in portul insorit al Constantinopolului, de pe aleile prafuite din nordul Spaniei pana in intunecata gara a Berlinului, Ticket to Ride – Europe te va purta intr-o noua aventura prin marile orase ale Europei secolului trecut!

Vei construi gari in capitalele vechilor imperii? Vei risca o calatorie prin tunelele intunecate ale Elvetiei? Sau te vei aventura la bordul unui feribot pentru a traversa Marea Neagra? Urmatoarea ta mutare te-ar putea transforma in cel mai mare magnat al cailor ferate din Europa!

icket To Ride – Europe reprezinta continuarea seriei de aventuri feroviare din America de Nord. Pe langa noua tabla de joc vei descoperi elemente noi precum tunele, feriboturi sau gari. Jocul este complet nou si nu necesita varianta originala Ticket to Ride, pe care ti-o recomandam pentru a-ti incepe extraordinara aventura in lumea trenurilor.

De vanzare in ceainarie : http://ceaietc.ro/?p=973

Detalii:
19:00 Prezentare boardgame
19:30 Se va juca un joc la 1 sau 2 mese in functie de numarul de participanti si de numarul de jocuri disponibile. In functie de joc acesta poate dura intre 30 min si 120 min.