Hearthstone – competiție în ceainărie

Hearthstone – competiție în ceainărie
Duminică, 13 martie 2016, ora 13h00

Evenimentul are loc începând cu ora 13:00, la Ceainăria Ceai et caetera.

Taxa de înscriere este de 10 lei!

Dimensiunea maximă pentru un turneu de calificare este de 16. Fiecare participant trebuie să își aducă suportul de joc, adică laptop, tabletă, smartphone, phablet.

Data limită pentru înscrieri este vineri, 11.03.2016 ora 17:00.

Vârsta minimă de participare este 16 ani.

Înscrieri: https://goo.gl/tUE261

Regulament: Turneul va fi de tipul „Single Elimination”.

Toate meciurile vor fi „Cel mai bun din 5”. Jucătorul care a reușit să obțină 3 victorii este considerat câștigător și va merge mai departe.

Pentru acest concurs jucatorii trebuie să iși aleagă 4 clase.

Fiecare jucător trebuie să trimită către organizator decklist-ul cu cele 4 clase pe care îl va folosi în acest turneu.

Înainte de fiecare rundă jucatorii trebuie să spuna adversarul cele 4 clase pe care le joacă, urmând ca adversarul să baneze o clasă, astfel ramânand doar 3, si viceversa.

Fiecare jucător va cunoaște ce clase de eroi are oponentul, dar nu va cunoaște cu ce erou va juca în fiecare meci până în momentul în care amândoi au ales.

Fiecare jucator trebuie să câștige câte un joc cu fiecare deck din cele 3 selectate pentru meciul în curs pentru a fi declarat învingător.

Jucătorul care a pierdut o rundă poate să joace în continuare cu acel deck, sau poate să îl schimbe cu altul din cele 3 selectate.

În cazul în care un jucător s-a deconectat de la server și nu reușeste să se reconecteze la meci, se consideră că a pierdut acea rundă.

Primii trei clasați vor primi din partea ceainăriei câte un voucher. Valoarea acestora reprezintă valoarea cumulată a taxei de participare (suma adunată de la toți participanții). Voucherele sunt valabile atât pentru consumație, cât și pentru jocuri sau alte produse comercializate în incinta ceainăriei.