Curs de educație financiară pentru copii, Training 4 you

Curs de educație financiară pentru copii
Din 15 Octombrie

Prin acest proiect ne dorim să îi învătăm pe cei mici care este valoarea banilor și cum să îi cheltuie în mod responsabil. O atitudine corectă , formată din copilărie, față de practici precum economisire, cheltuire, diferențierea justă între nevoi sau dorinte conduc la formarea unui stil de viață responsabil și înțelept, care îl pot transforma pe copilul mic de azi în tânărul de succes de mâine. Bazele educației financiare contribuie la succesul copilului din punct de vedere financiar tot restul vieții. Fiecare curs este format din 5 workshop-uri, în cadrul căroara, prin joacă, povești, discuții și activitati practice vom învăța împreună.

Înscrierile se fac telefonic sau pe mail până la data de 14 octombrie 2013. Taxa de participare este de 300 lei și se plateste în avans. În taxa de participare la curs sunt incluse materialele, un ceai/workshop, apă şi fructe servite copiilor în pauze.

Aveți întrebări? Nu ezitaţi să ne contactaţi la telefon 0732. 435.698 sau pe email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.