Sa bem sanatos - invitatie la ceai pentru cei mari

Ultima zi de joi din lună | 19:00

“Dupa apa, ceaiul este cea mai consumata bautura din lume. Nu exista colt de pe Pamant unde sa nu se bea macar o ceasca de ceai pe zi. Chinezii au descoperit ceaiul, japonezii l-au ridicat la rang de arta, iar europenii l-au transformat in ritual. “

Asadar, sunteti curiosi sa aflati de unde vine ceaiul ? Vreti sa stiti ce reprezinta o infuzie de ceai verde, de rooibos sau de plante? Va intrebati de ce fiecare ceremonie de ceai este atat de diferita in functie de tara de origine? Ati vrea sa preparati singuri ceaiul preferat alegand una din cele peste 100 de varietati pe care le avem in ceainarie?

Va asteptam sa vedem o poveste despre ceai, sa gasim raspunsuri la intrebarile noastre, sa degustam diferite tipuri de ceai, alaturi de o delicioasa prajitura Marlenka.

Taxa de participare: 30 de ron (in cadrul prezentarii, pe langa cunostintele impartasite de trainerul nostru, fiecare va primi un ceainic de 500 ml, o portie de saratele si o prajitura Marlenka). Pentru participarea la eveniment este necesara transmiterea unui e-mail catre contact[at]ceaietc[dot]ro cu numele dumneavoastra.

Prezentarile pentru adulti au loc in fiecare ultima zi de joi din luna, de la ora 19h00.

Prima prezentare a avut loc in data de 18 august 2011, 19h00-20h30.