La sfat cu mămicile - ediția I

18 Martie | 18:00

Ne adunăm cu drag, discutăm cu spor, în timp ce copiii crează și se distrează. Mămici vesele, mămici deschise, mămici curioase, copii zglobii.

Pe 18 martie inaugurăm seria evenimentelor periodice dedicate mamelor vesele și copiilor zglobii. Doar împreună: mami și pui!

În colțul mămicilor, poftiți la discuții calde și parfumate, despre silueta după naștere și cum se împacă detoxifierea organismului și alăptarea, alimentația și diversificarea vegană, cu ce suplinim nevoile de nutrienți în perioada creșterii și ce alternative oferim copilului de școală pentru pachețel. Și ca să ne fie bine și de bine, savurăm lângă o vorbă înțeleaptă, un ceai cald.

În paralel, în colțul copiilor, creativitatea și distracția se împletesc, iar spațiul de alăptat și sistemele de purtat stau la dispoziția mămicilor cu puiuți mici, GRATUIT, pe tot parcursul evenimentului.

La tombolă avem surprize cu stropi de natură și natură.

Ne informam și ajutăm: 20% din încasări vor fi donate lui David, unui copilaș născut prematur, dintr-o familie cu venituri modeste.

Inspiram aer de primăvară alături de partenerii evenimentului: Mamialapteaza.com Suntpitic.ro, GMA Evenimente, Camara Moldava, Harbuz.ro si Gradinita Maya Montessori.

Organizatori: Comunitatea Happy Moms și C&D Perform Investiție: 50RON, ceai, desert raw, activitățile copiilor și voia bună, incluse.

Detalii suplimentare și confirmarea participării se face pe e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , până la data de 15 martie 2014.