La sfat cu mămicile – ediția II

La sfat cu mămicile – ediția II
Marți, 22 aprilie | 18h00

Ne adunăm cu drag, discutăm cu spor, în timp ce copiii crează și se distrează. Mămici vesele, mămici deschise, mămici curioase, copii zglobii.

Pe 22 aprilie, ne revedem cu mame vesele și copii zglobii. Doar impreună: mami și pui! În colțul mămicilor, poftiți la discuții calde și parfumate, despre mituri privind creșterea copilului, răsfăț, recompense, implicarea bunicilor, independența copiilor, adaptarea la grădiniță sau creșă, și despre cum ne adaptăm și noi ca mame la despărțirea de pui, la intrarea în colectivitate, dar și orice alte întrebări spornice venite din suflet de mamă. Și ca să ne fie bine și de bine, savurăm lângă o vorbă înțeleaptă, un ceai cald și multă turtă dulce.

În paralel, în colțul copiilor, creativitatea și distracția se împletesc. Iar spațiul de alăptat și sistemele de purtat stau la dispoziția mămicilor cu puiuți mici, GRATUIT, pe tot parcursul evenimentului.

Inspiram aer de primăvară alături de partenerii evenimentului: Revista COSSE, CalendarulMagic.ro, Suntpitic.ro, Mamialapteaza.com, PartyNation, Camara Moldava, Harbuz.ro.

Investiție: 60RON, ceai, desert, activitățile copiilor și voia bună, incluse.

Detalii suplimentare și confirmarea participării se face pe e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , până la data de 18 aprilie 2014.