La sfat cu mămicile - ediția a III-a

La sfat cu mămicile - ediția a III-a
27 Mai | 18:00

Ne adunăm cu drag, discutăm cu spor, în timp ce copiii crează și se distrează. Mămici vesele, mămici deschise, mămici curioase, copii zglobii. Doar împreună: mami și pui!

În colțul mămicilor, poftiți la discuții calde și parfumate cu întrebări spornice venite din suflet de mamă legate de nutriție: principii de bază în alimentație, slăbire sănătoasă, capcane în alimentație, capcane în alimentația copiilor, cum citim etichete în supermarket și câte și mai câte. Și ca să ne fie bine și de bine, savurăm lângă o vorbă înțeleaptă, un ceai cald și multă turtă dulce. În paralel, în colțul copiilor, creativitatea și distracția se împletesc. Iar spațiul de alăptat stă la dispoziția mămicilor cu puiuți mici, GRATUIT, pe tot parcursul evenimentului.

Mămicile vor participa la tombola cu premii în valoare de 150RON, oferit de Mamialapteaza.com, care la finalul lunii își va desemna câștigătoarea.

Inspiram aer de primăvară alături de partenerii evenimentului: Revista COSSE, CalendarulMagic.ro, Suntpitic.ro, Mamialapteaza.com, PartyNation, Harbuz.ro.

Organizatori: Comunitatea Happy Moms și C&D Perform.
Investiție: 55RON, ceai, desert, activitățile copiilor și voia bună, incluse.

Detalii suplimentare și confirmarea participării se face pe e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. până la data de 25 mai 2014.