Cum vor atinge copiii noștri prosperiatea

Cum vor atinge copiii noștri prosperiatea
Miercuri, 8 Octombrie | 18:00

O conferință extrem de utilă și interesantă pe care o recomandăm cu drag!

Convingerile pe care le avem în viață ne ajută sau ne împiedică să obținem ceea ce ne dorim. Cu toate investițiile, atenția și iubirea pentru copiii noștri, aceștia vor prelua multe dintre convingerile noastre limitative și, la rândul lor, va avea dificultăți în a obține starea de prosperitate.

Conferința are ca scop înțelegerea prosperității, ca stare de bine generală, din toate perspectivele și convingerile limitative din spatele fiecărei zone:
- Financiară
- Fizică
- Intelectuală
- Relațională
- Spirituală
- Emoțională

BENEFICIILE participării la conferință: la final, participanții…
- vor conștientiza convingerile limitative pe care le transmit mai departe copiilor
- vor afla cum să înlocuiască convingerile limitative cu unele sănătoase
- vor înțelege ce convingeri are societatea în general, ce păstrăm și ce schimbăm

Evenimentul se adresează în egală măsura părinţilor în devenire, tinerilor părinţi, dar si celor care au deja copii preadolescenţi şi adolescenţi şi, nu în ultimul rând, bunicilor, bonelor şi cadrelor didactice din şcoli şi grădiniţe.

TOŢI părinţii care au participat la workshopurile de parenting ale Uraniei, au spus că punerea în aplicare a cunoştinţelor dobândite a avut un impact evident în modificarea comportamentului copilului/copiilor lor şi în îmbunătăţirea relaţiei părinte-copil. Acest workshop se adresează părinţilor în devenire, tinerilor părinţi, sau celor care au deja copii preadolescenţi şi adolescenţi, şi nu în ultimul rând bunicilor, bonelor şi cadrelor didactice din şcoli şi grădiniţe.

Mai multe detalii despre conferinţă aici: http://www.academiaheidi.ro/cum-vor-atinge-copiii-nostri-prosperitatea/

Trainer:
URANIA CREMENE: După 14 ani de training și consultanță pentru cele mai mari companii din România și peste 5000 de participanți – middle și top manageri, a devenit, după obținerea unor certificări internaționale, facilitator de programe de parenting și parenting coach, înțelegând că ne creștem copiii pentru lumea reală, iar abilitățile care îi vor ajuta să reușească în viață nu se învață la școală, iar greșelile în creșterea copiilor sunt, constant și inconștient, replicate generație după generație.

Investiție :
- 70 RON (până pe 17 sep)
- 80 RON (18-30 sep)
- 90 RON (1-6 oct)
- 100 RON (8 oct)

Pentru cadrele didactice de la creşe, grădiniţe, şcoli generale:
- 49 RON (până pe 17 sep)
- 56 RON (18-30 sep)
- 63 RON (1-6 oct)
- 70 RON (8 oct)

Înscrierile se fac prin plata taxei de participare şi completarea formularului de înscriere de aici: http://www.academiaheidi.ro/inscrie-te/formular-de-inscriere-cu-plata/

Locație : Școala Jules Verne, str. Păltiniș nr.6, Brașov