2 ani de cand ceainarim impreuna

8, 9 Octombrie

Pentru ca de doi ani de cand ne cunoastem, am descoperit ca ceaiul negru nu este amar, stim deja diferenta dintre ceaiul negru si cel verde, am admirat impreuna zeci de expozitii de pictura si de fotografie, am petrecut multe ore jucandu-ne cu prietenii Colonistii din Catan… Pentru ca mai avem multe sa descoperim despre noi, despre prietenii nostri, despre cum sa alegem ceaiul preferat…

Vrem sa va multumim pentru prietenia voastra! Asa ca, week-end-ul ce vine, va asteptam in vizita pe la noi. Avem cateva idei care speram sa va faca sa zambiti mai mult decat de obicei.

Pentru ca vrem sa ne fiti cat mai aproape, va fi un week-end al portilor deschise. Nu, nu ma refer la faptul ca nu mai trebuie sa sunati la interfon 01 pentru a intra in curte :) Ma refer la faptul ca va veti putea prepara singuri ceaiul, asistati de ‘ceainareasa’ noastra. Va aducem ceaiul dorit, apa fierbinte, clepsidra, tot ce trebuie pentru a va prepara ceaiul perfect.

Pe tot parcursul week-end-ului vrem sa fim darnici, dar avem nevoie de ajutorul vostru. Vom avea cateva intrebari (despre cultura ceaiului, diferite tipuri de ceai, Ceai et caetera); daca veti raspunde corect, va vom darui ceai pentru acasa, cani cu infuzor, vouchere cadou: consumatie la urmatoarea vizita in ceainarie in valoare de 20 Ron.

Concurs 5 ingrediente in cautarea unui ceai In zona de degustare de ceaiuri, veti gasi pe o masa ceainice cu diferite ceaiuri: alb, galben, verde, negru, rooibos, mate, fructe, plante si veti putea incerca un ceai. Daca veti ghici cel putin 5 ingrediente ale ceaiului respectiv, primiti un voucher cadou: consumatie la urmatoarea vizita in ceainarie in valoare de 20 Ron.

“24 o’clock tea”: party costumat pe tema ceaiului la englezi si nu numai

Sambata, 08 octombrie 2011, 18h30-20h30

Va asteptam cu un joben, o palarie, o pereche de manusi, un baston si o atitudine british… for a late black tea with brown sugar and milk.

Daca stilul englezesc nu va este pe plac, puteti veni deghizati intr-un obiect legat de ceai. Cel mai simpatic costum va primi un voucher cadou: consumatie la urmatoarea vizita in ceainarie in valoare de 50 Ron. Dupa ce degustam cateva ceaiuri mai deosebite si votam cel mai simpatic costum, vom merge pentru o seara speciala alaturi de Astroclubul Brasov. Vom putea admira si observa luna prin telescoape de diverse dimensiuni sub indrumarea catorva astronomi amatori. Punctul de observare va fi instalat in zona statiei Warthe pe Drumul Poienii in intervalul orar 21:00 – 23:00, sambata 8 octombrie 2010. Accesul este liber. http://brasov.astroclubul.org/new/?noaptea-internationala-pentru-observarea-lunii-la-brasov-br-h4-8-octombrie-2011-h4-,58