Iarmaroc cu iz de iarna: targ de Craciun in ceainarie

1 - 31 Decembrie

Indiferent de cum ii vom spune (si inca avem nevoie de parerea voastra pentru cel mai potrivit nume), in ceainarie veti gasi cel putin cateva idei pentru cadouri de Craciun. Pentru ca ne place sa ii facem pe cei dragi sa (ne) zambeasca, am amenajat un colt cu obiecte frumoase, de sezon.

Puteti gasi suporturi pentru lumanari, felicitari handmade, decoratiuni pentru brad, cutii de bijuterii, seturi de ceai, cani, rame de fotografii, cercei si oglinzi handmade, fulare tricotate si mult, mult ceai.

Un cadou potrivit poate fi si unul dintre jocurile de societate pe care le vindem in ceainarie: Colonistii din Catan, Dixit, Puerto Rico, Dominion, Ticket to ride, Fabula, Carcassonne, et caetera. Cartile de la editura Humanitas de-abia asteapta sa ajunga pe noptiera celor dragi voua.

Si pentru ca avem tendinta de a fi mai buni in aceasta luna, va invitam sa va uitati si in coltul de cadouri de la Hospice Casa Sperantei.

Voluntarii Hospice au creat obiecte handmade, foarte potrivite pentru perioada sarbatorilor: cercei, decoratiuni de brad, felicitari de Craciun, ciorapi de lana si coronite de brad.

Banii stransi din vanzarea acestor obiecte sunt donati; mai multe detalii pe:http://www.hospice.ro/de-sarbatori-pe-ce-va-scrieti-gandurile-bune/