1 an de cand ceainarim impreuna

8 - 10 Octombrie

Pentru ca de un an de cand ne cunoastem, am descoperit ca ne place sa bem ceai verde, sa citim o carte, sa ascultam muzica faina, sa admiram o expozitie de pictura, sa ne jucam Dixit cu cei mai buni sase prieteni… Pentru ca mai avem multe sa descoperim despre noi, despre prietenii nostri, despre cum sa alegem ceaiul preferat…

Vrem sa va multumim pentru prietenia voastra. Asa ca, week-end-ul ce vine, va asteptam in vizita pe la noi. Avem cateva idei care speram sa va faca sa zambiti mai mult decat de obicei.

Pentru ca vrem sa ne fiti cat mai aproape, va fi un week-end al portilor deschise. Nu, nu ma refer la faptul ca nu mai trebuie sa sunati la interfon 01 pentru a intra in curte :) Ma refer la faptul ca la cerere va veti putea prepara singuri ceaiul, asistati de ‘ceainareasa’ noastra. Va aducem ceaiul dorit, apa fierbinte, clepsidra, tot ce trebuie pentru a va prepara ceaiul perfect.

Pe tot parcursul week-end-ului vrem sa fim darnici, dar avem nevoie de ajutorul vostru. Trebuie sa participati la tombola noastra cu premii in obiecte. Vom avea de daruit ceai pentru acasa, cani cu infuzor, jocuri de carti (Saboteur), vouchere cadou: consumatie la urmatoarea vizita in ceainarie in valoare de 20 Ron.