Atelierul de sushi

Atelierul de sushi
Marți, 28 Octombrie | 18:00

Un nou eveniment cu tematicã şi specific gastronomic japonez va avea loc la Braşov în 28 Octombrie 2014, începând cu ora 18.00, în cadrul ceainãriei „Ceai et caetera”, din Str. Latinã, nr.15.

Vrei sã descoperi sau sã încerci un nou mod de a prepara şi mânca sãnãtos în stil japonez? Timp de douã ore, vino sã descoperi frumuseţea artei culinare nipone la atelierul de sushi organizat de Dan Mateescu- fusion sushi chef, un pasionat al acestor delicatese atât de apreciate la nivel gastronomic internaţional.

Fiecare participant va realiza un platou de 35 de piese de sushi, va afla istoria şi regulile în servirea acestor delicatese, precum şi modul lor de preparare.

În platou mai este inclus ghimbirul murat, wasabi, sosul de soia şi un ceai verde relaxant.

Taxa de participare: 140 lei/persoanã (include: ingredientele necesare pentru realizarea unui platou cu 35 piese sushi, alge marine, orez special sushi, ghimbir murat, wasabi, sos soya, un set beţe asiatice,ceai verde).

Preparatele se vor servi în cadrul atelierului sau se pot lua acasã.

Locurile sunt limitate: maxim 6 persoane.

Pentru condiţii de participare şi înscriere contactaţi telefonic 0766779681. Vizionaţi detalii imagini şi pe pagina de facebook: atelierul de sushi.