Potluck raw & vegan pentru părinți & copii

Potluck raw & vegan pentru părinți & copii
Joi, 10 martie 2016, ora 18h30

Obiceiurile alimentare se formează din copilărie. Pe măsură ce copiii cresc, este tot mai greu pentru părinți să-i dezobișnuiască de prea multe dulciuri, de mâncarea prea sărată, prea procesată, de sucurile acidulate și colorate.

Vrei să gătești sănătos pentru tine și familia ta, dar nu știi ce anume și cum, nu stii de unde să cumperi anumite ingrediente, vrei să afli mici secrete din bucătărie, vrei să cunoști oameni noi și să te simți bine? Atunci vino împreună cu copilul / nepotul la ceainăria Ceai et caetera, str. Latină nr. 15, în data de 10 martie, ora 18:30. Atât cei mici, dar și cei mari vor avea ocazia să guste preparate delicioase , sănătoase și ușor de făcut.

Ce trebuie să faci pentru a putea participa la eveniment:

1. Aduci un preparat raw sau vegan (cam 3 porții).

2. Comanzi din meniul ceainăriei un ceai, fresh sau limonadă, în semn de mulțumire pentru găzduire.

Recomand să aduceți preparate simple, ușoare, atractive pentru cei mici. Pentru că unii copii sunt alergici la anumite ingrediente, vă rog să scrieți pe o hârtie toate ingredientele preparatului pe care îl aduceți.

Înscrierile se fac la adresa de e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Vă așteptăm cu drag!

Ramona Chivereanu și Daniela Teposu