Expoziție de grafică - Aurica Opreafenea – etaj

Expoziție de grafică - Aurica Opreafenea – etaj
30 aprilie – 20 mai

Expoziția de grafică a fost realizată de către Aurica Opreafenea care s-a născut în data de 3 decembrie 1981, în Codlea, județul Brașov. În anul 2000 a absolvit Liceul "C.D. Nenițescu", secția uman, an în care a finalizat și Școala Populară de Artă din Brașov, secția sculptură. Pasiunea pentru grafică și-a descoperit-o în perioada adolescenței, perioada marilor transformări.

Ca tehnică de execuție artistul declară că s-a atașat foarte mult de mina de 0,5 mm, deoarece îi permite să lucreze la detalii, elemente ce caracterizează lucrările sale.Tematica abordată este relația primordială între bărbat și femeie, relație mijlocită de un eros pe care vrea capabil să spiritualizeze trupurile și chipurile creionate.

Destinul artistic a conlucrat în așa fel încât in perioada 30 aprilie - 20 mai 2014, la Ceainăria "Ceai et caetera", o parte din lucrările de grafică să fie la dispoziția publicului larg.

Vă așteptăm cu drag!

Acum pentru că am fost pusă în fața faptului împlinit, am adunat 14 tablouri mari și 2 mici și vom vedea cum le vom împăca pe fiecare.