Empatia ca instrument pentru iubire - De ce contează și cum o pot obține? Atelier de autocunoaștere prin Analiza Tranzacțională

Empatia ca instrument pentru iubire -  De ce contează și cum o pot obține? Atelier de autocunoaștere prin Analiza Tranzacțională
Miercuri, 22 aprilie 2015 | 18h00-20h30

De ce sa participi:
• Vrei să înțelegi ce este emaptia și ce legatură are cu iubirea
• Vrei să înveți cum poți fi alături de cineva când trece prin situații dificile
• Faci des reproșuri celor din jurul tău și vrei să înveți cum să schimbi acest comportament

„Când mă gândesc la emaptie mă gândesc să mă pun în papucii unei alte persoane și să încerc să înțeleg o situație din perspectiva ei. Și a doua parte a empatiei este despre cum poți tu să răspunzi: ce poti tu să spui pentru a îi satisface nevoile”( Molly Barker)

Vom discuta despre:
• Ce este empatia
• Empatie vs. Simpatie
• Limbajul emoțiilor

Când: 22 aprilie 2015
18:00 – 18:15, sosirea participanților și comandarea ceaiului
18:15 – 20:30, program atelier

Cu cine?
Gabriela Popescu, psiholog, consilier psihologic și psihoterapeut în Analiză Tranzacțională cu atestare de la Colegiul Psihologilor din România, facilitator de constelații familiale, trainer și facilitator de creativitate. În prezent lucrez ca psihoterapeut în Brașov, țin seminarii, workshopuri, grupuri de dezvoltare personală prin Analiză Tranzacțională și Constelații Familiale.

Sunt membră a Asociației Române de Analiză Tranzacțională, membră a European Association of Transactional Analysis, membră a International Transactional Analysis Association, membră a Colegiului Psihologilor din România.

Înscrierea:
Înscrierea la atelier se face trimițând un email cu datele voastre (nume, prenume, telefon) la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Confirmarea participării este importantă pentru mine. Astfel voi putea să pregatesc materiale și pentru tine.

Termen limita de inscriere: 18.04.2015

Contribuție financiară: 30 RON (Prețul include materialele necesare atelierului și un ceai la alegere din meniul Ceainăriei Ceai et caetera)

Toți participanții vor primi diplome de participare. Mărturii de la participantii la ateliere similare poți citi aici.

Unde ?
Ceainaria Ceai et Caetera
Strada Latina, Nr. 15, Brasov

Web: www.gabrielapopescu.ro.

Revista de autocunoaștere și psihoterapie: http://www.povesteameadeviata.ro.

Blog: http://transactionalanalysis.wordpress.com.