'Vals cu Bashir' proiectie de film organizata de Cineclub Brasov

25 Noiembrie | 19:30

Documentarul animat urmăreşte călătoria regizorului în scopul de a afla adevărul despre o misiune a Armatei Israeliene, la care a participat la inceputul anilor '80, în timpul Primului Razboi din Liban, misiune care i-a provocat o pierdere a memoriei. Imagini uitate demult încep să revină la suprafaţă, pe măsură ce regizorul intervieveaza prieteni vechi şi foşti camarazi de război.

>>Premii şi festivaluri Academy Awards, USA, 2008 nominalizat la Oscar în categoria cel mai bun film străin Bafta Awards, 2008 nominalizat la cea mai bună animaţie Cannes Film Festival, 2008 nominalizat la Golden Palm César Awards, 2009 Premiul pentru cel mai bun film străin European Film Award, 2009 Premiul pentru cel mai bun compozitor, nominalizat la cel mai bun film, cea mai bună regie şi cel mai bun scenariu Golden Globes, SUA 2009 premiul pentru cel mai bun film străin Los Angeles Film Critics Association Awards, 2009 Premiul LAFCA pentru cea mai bună animaţie Palm Springs International Film Festival, 2009 premiul Bridging the Borders.

Informaţii şi rezervări – 0732.161.729. Având în vedere numărul limitat de locuri, vă rugăm să faceţi o rezervare prin telefon (tarif normal - *Nume*Prenume*Nr de locuri) sau la adresa de e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Biletele vor fi puse în vânzare în ziua evenimentului, în ceainarie, la ora 19h30. Preţul unui bilet de intrare este de 15 RON (este inclusă o băutură caldă sau rece la alegere din meniu).