'Fabrica de scurt metraje' de la Spune pe scurt

28 Februarie | 19:45

Spune pe Scurt va invita in luna februarie la o noua sesiune de scurt metraje premiate la cele mai importante festivaluri internationale.

In Bucuresti, Cluj, Sibiu, Targu Mures si Timisoara, Fabrica de Scurt Metraje isi va reincepe activitatea in luna martie. In Oradea, Arad, Iasi, Brasov si Galati, evenimentul va avea loc in ultima zi a lunii februarie.

Brasov – Luni 28 Februarie, de la ora 19:45 - Ceainaria ‘Ceai et caetera’, Str. Castelului, nr. 37 (informatii si rezervari – 0732.161.729)

Pentru a nu vă crea inconveniente, având în vedere numărul limitat de locuri, vă rugăm să faceţi din timp o rezervare prin telefon la 0732.161.729 (sau prin sms, tarif normal – *Nume*Prenume*Nr de locuri). Biletele vor fi puse în vânzare doar în ziua evenimentului, în ceainarie. Preţul unui bilet de intrare este de 10 RON.

abrica de Scurt Metraje se desfasoara lunar in cele mai importante orase din tara. Pentru a vedea lista completa a locatiilor FdSM vizitati pagina oficiala a evenimentului: http://spunepescurt.ro/fdsm.