Fabrica de scurt metraje #10

20 Octombrie | 20:30

ZILELE SCURT METRAJULUI RUSESC

Dupa cum v-a obisnuit in fiecare luna, Fabrica de Scurt Metraje va propune si in Octombrie o serie de filme premiate sau selectionate la multiple festivaluri internationale.

Proiectiile vor avea loc in majoritatea oraselor Miercuri 20 Octombrie de la ora 20:30. Pentru a evita confuziile, va rugam totusi sa verificati programul pentru fiecare oras la adresa: http://spunepescurt.ro/fdsm.

Ne focusam luna aceasta pe filme produse in Rusia. De la animatii new media sau collage pana la filme de fictiune realizate in stilul clasic al cinematografului rusesc, de la productii realizate de absolventi ai Universitatii de Film si Tv din Sankt Petersburg, pana la filme ale unor regizori consacrati din intreaga Rusie, pe toate le puteti viziona in cadrul Fabricii de Scurt Metraje #10.

Pentru a nu vă crea inconveniente, având în vedere numărul limitat de locuri de care dispun locaţiile în care se desfăşoară Fabrica de Scurt Metraje, vă rugăm să faceţi din timp o rezervare prin telefon (sau prin sms la tarif normal – *Nume*Prenume*Oraş*Nr de locuri) la 0732.161.729 (pentru BRASOV). Biletele vor fi puse în vânzare doar în ziua evenimentului, în fiecare locaţie.

Preţul unui bilet de intrare este de 10 RON

Brasov – Miercuri 20 Octombrie, ora 20:30 - Ceainaria Ceai et caetera, Str. Castelului, nr. 37