Joc și joacă - eveniment gândit și organizat de Nadia Comănici

Joc și joacă - eveniment gândit și organizat de Nadia Comănici
23 martie 2017, ora 19h00

"Joc și joacă" este un concept diferit de competiție între echipe, prin care îmbinăm cunoștințele, îndemânarea și colaborarea, toate sub forma unor jocuri. Echipele, formate din 3-4 persoane, se vor întrece într-o serie de probe care implică îndemânare, coordonare, logică, cunoștințe și colaborare.

Ne jucăm, dar și câștigăm! Echipa câștigătoare va primi un voucher pe care îl va putea folosi în ceainărie. Valoarea voucher-ului reprezintă suma totală strânsă în seara competiției. Fiecare participant, pentru a intra în concurs, va achita o taxă de 5 lei. Prima parte a competiției presupune o serie de probe mai mici, la care întreaga echipă va trebui să lucreze împreună, contra cronometru, pentru a obține cât mai multe puncte. Probele sunt variate și pot să fie diferite la fiecare ediție: muzică, imagini, cunoștințe generale, realizarea unor modele folosind hârtie, puzzle-uri scurte, ghicitori, etc. În a doua parte a competiției, fiecare membru al echipei va participa la câteun joc scurt (board game sau probă de îndemânare), împotriva reprezentanților celorlalte echipe. Pentru o seară în care competiția, îndemânarea și joaca se iau de mână, scrie-ne componența echipei tale (numele coechipierilor) și numele echipei pe adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau direct în ceainărie.

P.S.: Pentru o bună desfășurare a competiției, limităm numărul echipelor la 7. Grăbește-te să prinzi un loc pentru echipa ta!