Logo
Print this page

Star Wars

munchkin_d Categorie joc de razboi
Număr de jucători 2
Vârstă 13+
Durată 60 minute

 

X-Wing – Jocul cu miniaturi este un joc tactic al duelurilor aeriene, în care jucătorii controlează fie puternicele nave X-Wing ale Rebelilor, fie agilele nave TIE fighter ale Imperiului, lansându-le una împotriva celeilalte într-o alertă luptă în spaţiu. Cu miniaturile sale pictate şi incredibil de detaliate, X-Wing – Jocul cu miniaturi recreează în cele câteva scenarii de joc incluse unele dintre palpitantele scene de luptă spaţială din Războiul stelelor. Alege-ţi pe sprânceană echipajul, plănuieşte-ţi cu grijă manevrele şi du-ţi misiunea la bun sfârşit!

Indiferent de nava pe care ai ales-o, regulile din X-Wing înlesnesc un joc rapid şi „furios”, care te aruncă în mijlocul celor mai crâncene încleştări din Războiul stelelor. Fiecare tip de navă are propriul său cadran de manevre, care este folosit pentru a alege în secret o manevră şi o viteză de execuţie în fiecare tură de joc. După ce manevrele au fost selectate, fiecare cadran este dezvăluit iar manevrele sunt executate (începând cu cel mai puţin abil pilot). Aşa că, fie că te năpusteşti asupra inamicului ciuruindu-i scuturile cu o ploaie de lasere sau dansezi în jurul lui încercând să îţi fixezi ţinta, vei avea controlul deplin asupra navei tale pe tot parcursul tensionatelor dueluri aeriene.

Setul de bază Star Wars: X-Wing include tot ce vă trebuie să începeţi duelul spaţial: scenarii de luptă, cărţi şi miniaturi de nave complet asamblate şi pictate. Însă, mai mult decât atât, setul de reguli uşor de învăţat pune bazele unui sistem de joc la care poţi adăuga (cu ajutorul extensiilor) navele şi personajele tale preferate din universul Războiului stelelor.

In timpul rundelor de scor, primesti puncte pentru majoritatea pieselor de acelasi tip. Acesta nu este singurul fel in care poti castiga puncte: cu cat este mai lung zidul cetatii tale, cu atat va fi mai protejata Alhambra, aducandu-ti astfel puncte suplimentare!

Copyright © Ceai et caetera 2014. Toate drepturile rezervate | Creat de King Design.